Van Oostveen steunt Blind: "Geen gekke dingen doen"

Ger
12 oktober 2015, 17:31

Danny Blind lijkt niet te hoeven vrezen voor een vertrek bij de KNVB. Directeur Bert van Oostveen van de Nederlandse voetbalbond heeft vertrouwen in de bondscoach. Het eventueel missen van een plaatsbewijs voor het komende EK met Oranje zal hem dan ook niet de kop kosten.

"We gaan bij de KNVB geen gekke dingen doen. Danny zit na de wedstrijd tegen Tsjechië ook nog gewoon op de bank. Of dat nou tijdens een play-offduel is of tijdens een oefenwedstrijd, dat maakt niet uit", laat Van Oostveen optekenen in Metro. "Hij heeft een contract tot en met het WK van 2018 en ergens in 2016 hebben we een evaluatiemoment. We vinden dat Danny goed bezig is en hij kan rekenen op steun van de KNVB en die moet hij ook van het Nederlandse volk krijgen."

De KNVB-directeur zal ook zelf geen consequenties verbinden aan het lot van Oranje. "Als we het EK mislopen is dat een bittere teleurstelling. Maar we zijn volop aan het bouwen en construeren, dan moet je niet weglopen. Ook de minder leuke tijden horen bij sport."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen