Slegers keert terug in selectie Oranje Leeuwinnen

12 oktober 2015, 16:38

Bondscoach Arjan van der Laan heeft maandagmiddag de selectie van het Nederlands vrouwenelftal voor de oefeninterlands tegen Frankrijk en Polen bekendgemaakt. Hij heeft 23 speelsters opgeroepen voor de twee wedstrijden, die op respectievelijk vrijdag 23 oktober en dinsdag 27 oktober afgewerkt zullen worden.

De naam die het meest opvalt in de selectie van de Oranje Leeuwinnen is die van Renée Slegers. De speelster maakt na een afwezigheid van bijna anderhalf jaar haar comeback bij de Nederlandse vrouwen. Een blessure teisterde haar in de periode van absentie.

Zowel het treffen met Frankrijk als met Polen is een uitwedstrijd. Het is voor de Oranje-vrouwen de eerste interlandperiode onder leiding van bondscoach Van der Laan, die Roger Reijners heeft opgevolgd.

De selectie van het Nederlands vrouwenelftal

Mandy van den Berg (LSK Kvinner FK), Angela Christ (PSV), Anouk Dekker (FC Twente), Merel van Dongen (Ajax), Daniëlle van de Donk (Kopparbergs/ Göteborg FC),  Stefanie van der Gragt (FC Twente), Maayke Heuver (FC Twente), Petra Hogewoning (Ajax), Dominique Janssen (Arsenal), Danique Kerkdijk (FC Twente), Vanity Lewerissa (PSV), Desiree van Lunteren (Ajax), Lieke Martens (Kopparbergs/ Göteborg FC), Manon Melis (Kopparbergs/ Göteborg FC), Tessel Middag (Ajax), Vivianne Miedema (Bayern Munchen), Jill Roord (FC Twente), Shanice van de Sanden (FC Twente), Renée Slegers (FC Linköping), Sherida Spitse (LSK Kvinner FK), Marieke Ubachs (FC Twente), Sari van Veenendaal (Arsenal) en Kirsten van de Ven (FC Rosengård).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen