Afwachtende Kramer mag spelen tegen Heerenveen

12 oktober 2015, 17:30

In afwachting van de uitspraak van de beroepscommissie van de KNVB over zijn schorsing kan Michiel Kramer komend weekend 'gewoon' zijn opwachting maken voor Feyenoord. Omdat de beroepscommissie zich pas na het weekend over de zaak rond de spits zal buigen, is hij speelgerechtigd voor het treffen met sc Heerenveen.

Kramer heeft na de uitspraak van de aanklager betaald voetbal van de KNVB een schorsing van vier wedstrijden aan zijn broek hangen. En dat terwijl Feyenoord niet akkoord ging met het schikkingsvoorstel voor vier duels (één voorwaardelijk) van de tuchtcommissie. Omdat Feyenoord het totaal niet eens was met het schrappen van de voorwaardelijke wedstrijd en juist strafvermindering wil, ging het in beroep.

In de optiek van de tuchtcommissie van de KNVB bewijzen de beelden dat Kramer vorige week zondag De Graafschap-verdediger Ted van de Pavert in zijn gezicht sloeg. Mocht de spits in het beroep weer schuldig worden bevonden, dan moet hij onder meer De Klassieker tegen Ajax in het bekertoernooi aan zich voorbij laten gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen