Gullit komt met ludieke reactie op blunder en kritiek

12 oktober 2015, 17:43

Ruud Gullit beging zondag een flinke blunder, toen hij beweerde dat er een kunstgrasveld lag in het Goffertstadion van NEC. Het leverde hem een vrachtlading aan (negatieve) reacties op, maar de voormalig international heeft ludiek geregeerd op zijn fout en de daaruit voortvloeiende kritiek.

Op het medium Cloozup heeft de schuldbewuste Gullit een foto geplaatst waarop hij is afgebeeld met een scheve bril. "Jullie hebben het allemaal mis. Ik weet zeker dat ik een plastic veld zag", schreef hij bij de foto, waarmee hij dus met een grap toegaf dat hij fout zat.

Gullit had zondag onterechte kritiek op het speelveld bij de interland tussen Jong Oranje en Jong Slowakije. De oud-international attendeerde via Twitter de UEFA erop dat er net als bij Kazachstan-Nederland opnieuw op kunstgras werd gespeeld, maar in de Goffert ligt toch echt natuurgras. "Beste UEFA, gisteren werd er bij Kazachstan-Nederland al op kunstgras gespeeld en nu ook bij de wedstrijd van Jong Oranje. Is dit echt de toekomst van het voetbal?", vroeg Gullit zich ten onrechte af. Eerder was hij ook al in de war bij de grasmat van CSKA Moskou. Toen had hij het ook over kunstgras, terwijl bij de Russen ook een natuurgrasveld ligt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen