De Jong hoopt te kunnen spelen tegen Excelsior

13 oktober 2015, 07:24

Luuk de Jong hoopt komend weekend alweer minuten te kunnen maken voor PSV. De spits herstelt voorspoedig van een enkelblessure en richt zijn vizier vooral op de Champions League-wedstrijd tegen VfL Wolfsburg, volgende week. Het zou voor hem ideaal zijn om tegen Excelsior al wat ritme op te doen.

"Met het oog op de wedstrijd tegen Wolfsburg zou het fijn zijn als ik tegen Excelsior kan spelen", zegt De Jong in De Telegraaf. Voorlopig lijkt het duel met de Kralingers, zaterdag in Eindhoven, haalbaar. "Het zal ervan afhangen of ik een reactie krijg op mijn trainingsarbeid. Als die uitblijft, hoop ik snel aan te sluiten bij de groep."

De Jong liep zijn blessure twee weken geleden op, in de thuiswedstrijd tegen NEC. Uitgerekend voormalig ploeggenoot Marcel Ritzmaier schopte de spits van PSV uit de wedstrijd. "We hebben het er samen over gehad en Marcel heeft zijn excuses aangeboden. Hij heeft uitgelegd dat hij te laat was en dat dit niet zijn bedoeling was. We gaan altijd goed met elkaar om en het heeft geen zin om boos te blijven", aldus De Jong.

Door zijn kwetsuur miste De Jong het CL-duel met CSKA en de competitiekraker tegen Ajax.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen