VVV Venlo definitief in zee met West Ham United

13 oktober 2015, 15:40

Het hing al een tijdje in de lucht, maar West Ham United en VVV Venlo slaan definitief de handen ineen. Beide clubs gaan samenwerken, meldt West Ham via de officiële kanalen. Talentvolle spelers worden in de toekomst uitgewisseld, laat de formatie uit de Engelse Premier League weten.

West Ham United was het afgelopen jaar op zoek naar een club uit Europa waarmee het kon samenwerken. Uiteindelijk bleek VVV Venlo de beste keuze, de faciliteiten en de speelstijl konden West Ham bekoren. In augustus werd al duidelijk dat West Ham-speler Sam Westley op huurbasis naar VVV zou vertrekken en de Engelse club spreekt de hoop uit dat het in de toekomst Nederlandse talenten kan ontvangen.

Namens VVV Venlo reageert directeur Marco Bogers op de samenwerking. "We zijn heel blij dat we benaderd zijn door West Ham. Ons doel is om veel te leren van de werkwijze van West Ham. Bovendien hebben we Sam Westley al, we hopen in de toekomst meer spelers te verwelkomen. Ons doel is om weer het hoogste niveau te halen in Nederland en het zou mooi zijn als dit kan lukken met West Ham-spelers in de basis."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen