Aanvoerder Sneijder: "Fysiek en mentaal leeg"

Ger
13 oktober 2015, 23:25

Aanvoerder Wesley Sneijder zat er totaal doorheen na het laatste EK-kwalificatieduel van het Nederlands elftal met Tsjechië. Door de ontluisterende nederlaag zal Oranje in de zomer van 2016 ontbreken op het toernooi in Frankrijk.

"Ik ben leeg, fysiek en mentaal. De discipline ontbrak, we hielden het achterin niet dicht. We kwamen al vroeg op achterstand en toen moesten we veel doen om het nog recht te breien", verzucht Sneijder tegenover de NOS. "We openden deze wedstrijd fantastisch, maar we scoorden niet en daarna werden onze fouten afgestraft. Er ging echt een heel veel mis en dat mag niet op dit niveau. Na de 0-3 was het over. Dit komt allemaal heel hard aan."

Sneijder denkt na de uitschakeling niet aan het einde van zijn lange interlandcarrière. "Ik voel me fit, maar het ligt aan de bondscoach welke spelers er opgeroepen worden. Ik denk in ieder geval niet aan stoppen." De spelmaker steunt bovendien bondscoach Danny Blind. "Ik vind dat hij moet blijven, dit valt hem niet aan te rekenen. Ik zie het als een collectief falen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen