Van Persie: "Zoals ik het nu zie, blijf ik beschikbaar"

14 oktober 2015, 01:13

Robin van Persie wil niet zeggen of de EK-uitschakeling van Oranje het einde van zijn interlandcarrière betekent. In de catacomben van de ArenA liet de 32-jarige aanvaller van Fenerbahçe weten dat hij door wil bij Oranje, al was hij daar niet heel stellig in.

Van Persie, die na de wedstrijd naar de dopingcontrole moest en daarom pas rond de klok van 0.30 uur de media te woord stond, koos zijn woorden zorgvuldig. "Mijn hart als sportman huilt", sprak hij tegen onder meer FCUpdate.nl. "Het wordt nu een lange, pijnlijke weg naar het begin van de WK-kwalificatie. Maar we moeten door de zure appel heen bijten en samen, met z'n allen, het goede gevoel terug zien te krijgen."

Aan stoppen bij Oranje denkt hij nog niet. "Dit is een moeilijk moment, maar ik ben uitdagingen nooit uit de weg gegaan. Opgeven is voor mij geen optie. Zoals ik het nu zie, blijf ik gewoon beschikbaar."

Generatiegenoot Wesley Sneijder liet zich in soortgelijke bewoordingen uit, ook hij houdt de optie open om tot en met het wereldkampioenschap van 2018 in Rusland door te gaan bij het Nederlands elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen