'Van Persie serieus in beeld bij FC Barcelona'

15 oktober 2015, 23:42

De loopbaan van Robin van Persie neemt mogelijk een verrassende wending. Het Algemeen Dagblad heeft via 'bronnen in Catalonië' vernomen dat FC Barcelona belangstelling heeft voor de Nederlandse aanvaller. Van Persie zou in Camp Nou de stand-in moeten worden voor supertrio Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar.

Naar verluidt wil FC Barcelona Van Persie al in januari binnenhalen. Hiervoor zouden de eerste serieuze gesprekken inmiddels zijn gevoerd. De Oranje-international verruilde Manchester United afgelopen zomer voor Fenerbahçe, maar heeft bij die club een moeizame relatie met coach Vitor Pereira en zit de laatste weken veelvuldig op de bank. Het is echter nog niet duidelijk of de Turkse topclub wil meewerken aan de beoogde deal.

Robert Fernandez, de technisch directeur van FC Barcelona, zou afgelopen dinsdag op de tribune van de Amsterdam ArenA hebben gezeten om Van Persie te bekijken in het EK-kwalificatieduel van Oranje met Tsjechië. De 101-voudig international begon op de bank, maar mocht voor rust al invallen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen