Geluiden over verlenging contract Strootman bij Roma

16 oktober 2015, 11:34

Ondanks alle blessureproblemen blijft AS Roma toekomst zien in Kevin Strootman. De Giallorossi willen hem volgens Italiaanse media zelfs een nieuwe contract, tot de zomer van 2019, aanbieden. Voorzitter James Pallotta laat zelfs doorschemeren dat dit al gebeurd is.

Strootman wordt al meer dan anderhalf jaar geteisterd door knieproblemen en zal nog wel een tijdje uit de roulatie liggen, maar Roma houdt vertrouwen in de oud-speler van Sparta, FC Utrecht en PSV. De Italiaanse topclub zou hem een nieuwe verbintenis willen aanbieden, waarbij hij hetzelfde salaris zal opstrijken als hij nu doet. Momenteel verdient hij 2,5 miljoen euro op jaarbasis.

Roma-voorzitter James Pallotta stelde tijdens een vragensessie op Facebook dat het contract van Strootman vernieuwd is, maar dat er nog gesprekken gaande zijn. "Verhalen over een vertrek van Kevin zijn niet aan de orde geweest. We hebben zijn contract verlengd en dat zegt genoeg", aldus de preses. Sky Sport Italia en La Gazzetta dello Sport zeggen echter dat het contract nog niet verlengd is, maar dat de onderhandelingen wel in een vergevorderd stadium zitten.

Pallotta hoort steeds dezelfde woorden van de Nederlander. "Hij zegt steeds dat Roma veel voor hem gedaan heeft en dat hij daar wat terug voor wil doen. Ik zeg steeds tegen hem dat dit een stomme opmerking is. Iedere dag dat hij onderdeel is van Roma, doet hij wat voor ons. Op en naast het veld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen