Smeets hoopt op Kali: "Voorstander van zijn komst"

17 oktober 2015, 11:28

Bryan Smeets is dit seizoen de verdedigende middenvelder van De Graafschap in de Eredivisie. De Superboeren staan echter op het punt om de transfervrije Anouar Kali te contracteren, die eveneens voor de verdediging speelt. Daardoor lijkt Smeets zijn plekje kwijt te raken, maar dat vindt hij helemaal niet erg. Hij juicht de komst van Kali zelfs toe.

"Ik speel nu daar, maar ik ben van origine meer aanvallend ingesteld", legt hij uit aan Omroep Gelderland. "De trainer heeft vertrouwen in mij op die positie. Ik wil mijn taken goed uitvoeren en betrouwbaar zijn voor het team. Ik weet niet hoe het met Kali zit, maar ik ben voorstander van zijn komst. En dan mag de trainer mij meer aanvallend gaan inzetten."

De promovendus gaat zondagmiddag in Den Haag op zoek naar de eerste driepunter van het seizoen. "We weten dat het een belangrijke wedstrijd wordt", zegt Smeets. "We zijn tot nu toe nog niet weggespeeld. We weten waar het aan ligt en wat beter moet, maar we hebben ook goede dingen laten zien. En nu moet het zondag maar eens onze kant op vallen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen