Ibrahimovic leidt PSG met twee goals voorbij Bastia

17 oktober 2015, 18:52

Paris Saint Germain is ook na tien wedstrijden in de Franse Ligue 1 nog zonder nederlaag. De formatie van coach Laurent Blanc sloot zaterdag de uitwedstrijd tegen SC Bastia af met drie punten. Het Stade Armand Césari op Corsica werd verlaten met een 0-2 zege.

Paris Saint Germain had duidelijk meer balbezit dan Bastia en toonde ook grotere aanvallende intenties dan de thuisploeg, maar het duurde tot de laatste achttien minuten voor het verschil werd gemaakt. Zlatan Ibrahimovic was met twee doelpunten de grote man aan de kant van de Parijzenaars. De Zweed opende in de 72ste minuut de score na breed leggen van Edinson Cavani, bij de 0-2 in de 83ste minuut verrichtte Serge Aurier het voorbereidende werk voor de oud-Ajacied.

Paris Saint Germain komt door de overwinning bij Bastia op 26 punten en is daarmee de fiere koploper in de Franse competitie. Angers en Caen, de verrassende en gedeelde nummers twee van de ranglijst, hebben pas achttien punten. Die clubs komen later dit weekend nog wel in actie.

Gregory van der Wiel bleef de hele wedstrijd op de bank bij Paris Saint Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen