AS Roma klimt door zege op Empoli naar plek twee

17 oktober 2015, 23:03

AS Roma heeft voor de derde keer in successie een driepunter gescoord in de Serie A. De manschappen van coach Rudi Garcia boekten zaterdag in het eigen Stadio Olimpico een 3-1 overwinning op Empoli.

AS Roma had voor rust al een overwicht, maar voor de goals moesten de toeschouwers tot de tweede helft geduld hebben. Miralem Pjanic brak in de 56ste minuut de ban met een vrije trap, drie minuten later tekende Daniele De Rossi voor de 2-0. De middenvelder, die zijn vijfhonderdste wedstrijd speelde voor AS Roma, kopte raak uit een corner. In de 69ste minuut werd het via Mohamed Salah 3-0, de oud-speler van Chelsea ramde de bal op aangeven van Gervinho in het dak van het doel. Marcel Büchel redde een kwartier voor tijd de eer voor Empoli, door Roma-keeper Wojciech Szczesny te verrassen met een schot vanaf de rand van het penaltygebied.

AS Roma klimt door de winst van de vierde naar de tweede plek in de Italiaanse competitie. Het gaat stadgenoot Lazio en Internazionale voorbij. Die teams spelen zondag nog tegen respectievelijk Sassuolo (uit) en Juventus (thuis). AS Roma heeft één punt minder dan koploper Fiorentina, dat eveneens zondag op visite gaat bij nummer zes Napoli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen