Galatasaray komt tegengoal El Kabir te boven

17 oktober 2015, 20:02

Galatasaray is met de schrik vrijgekomen in de thuiswedstrijd tegen Genclerbirligi. De Turkse topclub, met de kersverse vader Wesley Sneijder in de basis, won zaterdag in de Türk Telekom Arena ondanks een achterstand bij rust met 4-1 van de formatie uit Ankara.

Door een goal van de Nederlander Moestafa El Kabir in de 37ste minuut ging Genclerbirligi bij rust aan de leiding. In het tweede bedrijf liep Galatasaray alsnog uit naar een duidelijke zege. Bilal Kisa, Aurelien Chedjou, Yasin Öztekin en Burak Yilmaz (penalty) scoorden voor de equipe uit Istanbul.

Galatasaray neemt door de winst de koppositie over van Besiktas, maar de stadgenoot heeft nog een duel tegoed. Besiktas treedt zondag op eigen veld aan tegen middenmoter Rizespor.