Arsenal neemt na uur ruim afstand van Watford

17 oktober 2015, 20:28

Watford FC hield zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Arsenal een uur relatief eenvoudig stand, maar stapte uiteindelijk toch met een ruime nederlaag van het veld. Door drie goals in een tijdsbestek van twaalf minuten wonnen de bezoekers uit Londen met 0-3 in het Vicarage Road Stadium.

Alexis Sanchez was in de 62ste minuut de maker van de 0-1 voor Arsenal. Na een tackle van Nathan Aké, die in de basis stond bij Watford, werd even gedacht aan een strafschop. Maar Sanchez haalde voordeel uit de situatie en liet de openingstreffer aantekenen. Zes minuten later werd het via invaller Olivier Giroud 0-2. Özil stond met een mooie assist aan de basis van de goal.

Waford had in de voorgaande vier Premier League-thuiswedstrijden in totaal slechts één tegengoal gekregen, maar tegen Arsenal moest voormalig PSV-keeper Gomes drie keer de bal uit het net halen. Want Aaron Ramsey was in de 74ste minuut verantwoordelijk voor de 0-3, nadat zijn schot van richting was veranderd.

Arsenal nestelt zich door de winst naast Manchester United op de tweede plek in de Premier League. Beide clubs hebben twee punten minder dan koploper Manchester City. Het Manchester United van Louis van Gaal won eerder op de dag met 0-3 bij Everton, Manchester City was thuis met 5-1 te sterk voor Bournemouth.

Bij Watford, dat knap in de middenmoot staat, speelde Aké de volledige wedstrijd en viel Steven Berghuis in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen