Maaskant: "NAC moeilijkste club van Nederland"

Ger
18 oktober 2015, 11:46   Bijgewerkt: 18 oktober 2015, 12:52

Robert Maaskant stelt vast dat hij de afgelopen maanden de juiste snaar bij NAC Breda niet heeft weten te raken. Een meerderheid van de spelers zegde onlangs in een gesprek met de raad van commissarissen het vertrouwen op in de trainer. De club besloot daarop de samenwerking met hem per direct te stoppen.

De tweede periode van de 46-jarige Maaskant in Breda liep daarmee uit op een grote teleurstelling. "NAC is misschien wel de moeilijkste club van Nederland. Er zijn heel veel stromingen en dat is niet onder controle. Dat is lastig", zegt Maaskant in het tv-programma De tafel van Kees. "Ik heb de selectie eerst heel hard aangepakt, maar dat werkte niet. Er zijn veel conflicten geweest omdat ik het uiterste heb geëist van de spelers."

"Toen zijn we samen naar een oplossing gaan zoeken. Ik ben echter teleurgesteld in enkele spelers", geeft Maaskant toe. "Zo was ik niet gelukkig met enkele uitlatingen van Jelle ten Rouwelaar in de media. Met Ronnie Stam hebben we ook gezeten. Hij is een lastige jongen, dat wisten we, maar wel een gedreven speler."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen