Eerste verlies Volendam, NAC wint zonder Maaskant

Ger
18 oktober 2015, 16:43

FC Volendam heeft nagelaten om in de Jupiler League te profiteren van de misstappen van enkele concurenten. De koploper bleef in de uiwedstrijd tegen MVV met lege handen achter: 2-0. Sparta zegevierde wél en stijgt naar de tweede plaats van de ranglijst.

Door de nederlagen van Go Ahead Eagles, FC Eindhoven en VVV Venlo had Volendam deze speelronde uitstekende zaken kunnen doen. De lijstaanvoerder was bij een overwinning verder uitgelopen op deze achtervolgers. In Venlo kwam Volendam echter niet tot scoren. De thuisploeg trof na de hervatting wél twee keer doel. In beide gevalen kon Santiago Palacios zich als afmaker laten bejubelen. Voor Volendam was het de eerste competitienederlaag van het seizoen.

Sparta wipte over Go Ahead naar de tweede plaats. De Rotterdammers wonnen op eigen veld met 3-1 van FC Oss. Loris Brogno (2) en Paco van Moorsel zorgden voor de doelpunten van Sparta. Namens Oss trof Felitciano Zschusschen de roos. Sparta heeft nu twee punten achterstand op Volendam. De nummer één speelde wel een wedstrijd minder.

NAC Breda heeft het eerste duel na het vertrek van Robert Maaskant gewonnen. Bij Achilles '29 won het team van interim-coach Eric Hellemons met 1-2. De thuisploeg kwam via Jop van Steen nog wel op voorsprong. Joey Suk en Sjoerd Ars lieten de wedstrijd vervolgens kantelen. Jelle ten Rouwelaar was in de slotfase van grote waarde door een strafschop van Hielke Penterman te keren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen