Koppositie Fiorentina op de tocht na verlies bij Napoli

Ger
18 oktober 2015, 17:09   Bijgewerkt: 18 oktober 2015, 17:42

Fiorentina weet na vijf competitiezeges op rij weer wat verliezen is. De equipe uit Florence ging in de Serie A met 2-1 onderuit op bezoek bij subtopper Napoli. Door de nederlaag dreigt Fiorentina de eerste plaats uit handen te moeten geven.

De afgelopen weken werden Genoa, Carpi, Bologna, Internazionale en Atalanta geklopt door de ploeg van trainer Paulo Sousa, maar in het lastige uitduel met Napoli kwam de zegereeks tot een einde. Lorenzo Insigne zette de thuisploeg direct na de pauze op voorsprong. Door een doelpunt van Nikola Kalinic kwam Fiorentina in de 73ste minuut weer terug in de wedstrijd, maar Napoli trok kort daarop alsnog aan het langste eind. Gonazlo Higuaín werd de uiteindelijke matchwinner.

Internazionale krijgt de kans om in de avonduren de koppositie over te nemen van Fiorentina. De equipe uit Milaan moet dan wel de thuiswedstrijd tegen regerend landskampioen Juventus winnend afsluiten. Napoli klimt naar de vierde plaats, vooralsnog op één punt van Inter.

Lazio, dat zonder Nederlanders in de basis aantrad, verloor bij Sassuolo: 2-1. Felipe Anderson maakte nog de aansluitingstreffer, nadat de ploeg uit Rome al 2-0 achter was gekomen in het eerste uur. Daarmee verzuimde Lazio om Fiorentina wat punten betreft te achterhalen.

Atalanta, met Marten de Roon weer in de basis, won met 3-0 van Carpi. Mauricio Pinilla, Alejandro Gómez en Luca Cigarini zorgden voor de treffers. Atalanta staat vooralsnog op de verdienstelijke achtste plaats, met slechts één punt minder dan Lazio.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen