Kramer prijst Legioen en Kuyt na klinkende zege

18 oktober 2015, 18:23

Michiel Kramer mocht zondagmiddag 'gewoon' opdraven bij Feyenoord, omdat de beroepscommissie van de KNVB zich pas maandag over zijn strafzaak zal buigen. Daardoor kon hij de mooie uitwedstrijd tegen sc Heerenveen meepikken. Dat was maar goed ook, aangezien hij tijdens het met 2-5 gewonnen duel goed was voor een doelpunt en een assist.

Na afloop van het duel sprak FCUpdate.nl met Kramer over onder meer de steun van het Legioen. De meegereisde supporters van Feyenoord lieten zich de hele wedstrijd flink horen en daar genoot Kramer heel erg van. Hij ziet Rotterdamse publiek weer trots worden op de ploeg. "Dat is ook logisch. Het Legioen voelt als geen ander aan dat we op een mooie manier bovenaan staan. De steun is geweldig en dat moeten we koesteren. Men hoopt hier al meer dan vijftien jaar op een titel", weet de boomlange spits.

Niet alleen over de fans, maar ook over Dirk Kuyt was Kramer lovend. De routinier dirigeerde Feyenoord tegen Heerenveen met drie doelpunten naar de eenvoudige zege. "Hij leidt ons op zijn manier en dit keer was dat met goals", aldus Kramer, die veel waardering heeft voor zijn aanvalsmaatje. "Hij heeft veel meegemaakt in zijn carrière. Als hij wat zegt, dan neem je dat aan. Ik heb veel respect voor hem."

Door de strafzaak naar aanleiding van zijn gedrag in de uitwedstrijd tegen De Graafschap (1-2 winst), hangt Kramer een schorsing van drie wedstrijden boven zijn hoofd. "Daar word je natuurlijk niet vrolijk van, zeker omdat het zulke leuke potjes zijn", doelt de spits op het komende programma met AZ (thuis), Ajax (thuis, beker), ADO Den Haag (uit) en Ajax (thuis). "Het is zeer vervelend als ik deze duels moet missen, maar dan is dat natuurlijk wel mijn eigen schuld."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen