"We staan er goed op, maar het is nog maar het begin"

18 oktober 2015, 20:30

Mochten er nog mensen getwijfeld hebben over de status van Feyenoord als titelkandidaat, dan zullen zij er na dit weekend vast en zeker anders over denken. De Rotterdammers waren heer en meester in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen, wonnen eenvoudig met 2-5 en gaan daarom weer samen met Ajax aan de leiding in de Eredivisie. Toch zegt het nog niet al te veel over de kampioenskansen, vinden de Feyenoorders.

"Wij moeten gewoon zorgen dat we dit gevoel vasthouden en alles per wedstrijd bekijken", voegt Kramer toe. "We krijgen wel steeds meer vertrouwen, omdat we keer op keer bevestigen dat we heel wat kwaliteit hebben. Dit is een hele goede groep, met jongens die elkaar willen helpen", vindt de spits. "Maar we zijn geen club die zegt dat we titelkandidaat nummer één zijn, dat hebben wij ook niet uitgesproken."

Dirk Kuyt, de aanvoerder van Feyenoord en tegen Heerenveen de maker van drie goals, sluit zich volledig aan bij de woorden van Kramer. "Het heeft niet veel zin om steeds te zeggen wat we willen. Het is duidelijk dat we succesvol willen zijn, maar we zullen zien hoe het zal lopen. We kunnen onszelf nog verbeteren. Het gaat wel elke week beter, er zit veel potentie in deze groep. Na negen speelronden staan we er goed op, maar het is nog maar het begin", benadrukt Kuyt.

Volgende week zondag treedt Feyenoord in de eigen Kuip aan tegen AZ, daarna wordt er achtereenvolgens tegen Ajax (thuis, beker), ADO Den Haag (uit) en Ajax (thuis) gespeeld. "Er komt een blok met goede en moeilijke tegenstanders aan. Als je hier doorheen komt, dan kan het leuk worden", besluit Kramer.

Door: Koen Jans

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen