Stralende Wijnaldum: "Dit hadden we echt nodig"

Jw
18 oktober 2015, 20:20

Georginio Wijnaldum maakte zondag een grootse indruk bij Newcastle United. De voormalig aanvoerder van PSV was met liefst vier doelpunten de grote man bij The Magpies, die met een 6-2 zege op Norwich City de eerste driepunter van het seizoen binnen hengelden. 

"Dit hadden we echt nodig. We hebben heel wat goede wedstrijden gespeeld, maar telkens verloren we of behaalden we maar één punt", begon een van oor tot oor stralende Wijnaldum tegenover Sky Sports. Hij was de eerste Newcaslte-speler in zestien jaar tijd die meer dan drie doelpunten maakte in één Premier League-wedstrijd. Clubicoon Alan Shearer ging hem voor.

Aleksandr Mitrovic stond bij het interview naast Wijnaldum en keek met gezonde jaloezie naar zijn teamgenoot, die in tegenstelling tot hem zelf al eens eerder vier doelpunten als prof maakte. "Ik zal het je wel leren", grapte hij naar de Serviër, die er ook wel om kon lachen. "In dienst van Feyenoord heb ik tegen FC Groningen wel eens vier doelpunten gemaakt. Maar daar zaten twee strafschoppen bij", herinnerde Wijnaldum zich. 

Toch had ook Mitrovic geen reden tot klagen. De oud-spits van Anderlecht maakte zijn tweede doelpunt in het shirt van Newcaslte United. "We hebben het publiek laten zien dat we het echt wel kunnen. En Gini (Wijnaldum, red.) zorgde vanavond voor een beetje magie. Ik ben blij voor hem, want hij verdient het ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen