UEFA wijst scheidsrechters aan voor Nederlandse clubs

19 oktober 2015, 13:11

De UEFA heeft maandagmiddag de scheidsrechters voor de Europa League-duels van komende donderdag wereldkundig gemaakt. De wedstrijd tussen Ajax en Fenerbahçe in Istanbul zal onder leiding staan van de Spaanse scheidsrechter David Fernández Borbalán, die de Amsterdammers eerder dit kalenderjaar al floot tegen Rapid Warschau (0-3 winst). Ajax is na twee duels de nummer drie in de poule met twee punten, maar Fenerbahçe heeft nog een punt minder.

AZ neemt het donderdagavond in het eigen AFAS Stadion op tegen FC Augsburg, dat momenteel de rode lantaarndrager is in de Duitse Bundesliga. Het duel in Alkmaar moet in goede banen geleid worden door Miroslav Zelinka uit Tsjechië. AZ heeft na twee EL-duels drie punten, net als Athletic de Bilbao. Augsburg staat laatste en is nog puntloos. Partizan Belgrado heeft de maximale zes punten behaald.

Het treffen tussen Slovan Liberec en FC Groningen in Tsjechië is wat betreft de arbitrage in Duitse handen. Christian Dingert is namelijk aangewezen voor het derde groepsduel van de bekerwinnaar. Groningen gaat tegen de Tsjechen op zoek naar de eerste Europese punten, aangezien er al verloren werd van Olympique Marseille (0-3) en Sporting Braga (1-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen