Wenger treft Bayern: "We hebben wat goed te maken"

19 oktober 2015, 15:27

De clash tussen Arsenal en Bayern München van komende dinsdag is één van de mooiste wedstrijden van deze week. In de aanloop naar het fraaie Champions League-affiche weet manager Arsene Wenger dat de Engelse club wat goed te maken heeft. Na de eerste twee speelronden zijn The Gunners namelijk nog puntloos in het miljoenentoernooi.

"We worden ervan verdacht dat we de eerste twee Champions League-wedstrijd dit seizoen niet echt serieus genomen hebben", zegt Wenger, doelend op de matige resultaten tegen Dinamo Zagreb (2-1) en Olympiakos Piraeus (2-3). "We hebben wat goed te maken, want we hebben in de eerste duels niet ons niveau gehaald. Onze focus was groter in de Premier League dan in de Champions League en dat mag niet."

Wenger treft het in Duitsland en Europa ongenaakbare Bayern, maar heeft wel vertrouwen: "We hebben teams verslagen die minstens even goed zijn als dit Bayern", stelt Wenger, die niet kan beschikken over de geblesseerd doelman David Ospina. Verdediger Gabriel is wel terug.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen