Borussia Mönchengladbach blij met Europese topclubs

20 oktober 2015, 19:59

Borussia Mönchengladbach begon met vijf opeenvolgende nederlagen aan het nieuwe seizoen in de Bundesliga, maar na het vertrek van coach Lucien Favre en de aanstelling van André Schubert loopt alles op rolletjes bij de ploeg; in de competitie werd vier keer in successie gewonnen. In de Champions League is Mönchengladbach nog zonder punten, woensdag gaat het in Italië op bezoek bij Juventus.

"In het voetbal is geen ruimte voor angst, maar dit is wel een grote uitdaging tegen een sterke ploeg en de finalist van vorig jaar", zegt Schubert op de UEFA-website. "We kijken er allemaal naar uit en we zijn zeker niet bang. We verdedigen nu stukken beter dan in de eerste wedstrijden van het seizoen."

"We weten dat we in deze poule tegenover enkele Europese topclubs staan", vervolgt Schubert, doelend op het feit dat naast Juventus ook Sevilla FC en Manchester City in de groep zitten, "maar we zijn blij dat we tegen hen kunnen spelen. Er is geen ander geheim dan hard werken. We moeten vroeg druk zetten, maar ook defensief georganiseerd zijn. Dat zijn de voetbaltechnische zaken waaraan we gewerkt hebben. Dan waren er ook nog de mentale dingen. We hebben de jongens op hun kwaliteiten gewezen en ze hun vertrouwen teruggegeven. We beginnen deze wedstrijd met veel zelfvertrouwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen