FC Oss strikt online sportzender als hoofdsponsor

21 oktober 2015, 13:06

FC Oss heeft een shirtsponsor gevonden die bij de huidige tijd past. NGSN (Next Generation Sports Network) is vanaf 23 oktober 2015 de nieuwe hoofdsponsor, meldt de Jupiler League-club. Beide partijen hebben overeenstemming bereikt over een samenwerking tot minimaal het eind van het seizoen 2016/2017.

NGSN is een Nederlandse Internet sportzender die in totaal zeventien internationale voetbalcompetities (waaronder de Eredivisie) uitzendt in de Verenigde Staten. Kijkers kunnen ieder weekend tussen de vijftig en zestig wedstrijden live of on-demand bekijken via mobiel, tablet, computer en TV, aldus FC Oss. 

NGSN zal binnenkort ook in Canada en Nederland gaan uitzenden. "De Nederlandse markt is voor ons een uiterst belangrijke markt aangezien we hier al onze producten en concepten testen. FC Oss is daarbij ons uithangbord om naamsbekendheid onder potentiële klanten te verkrijgen en daarmee zichtbaar te zijn. Iets wat de afgelopen vier jaar zeer goed is verlopen", zegt Harry van Streun, algemeen directeur van NGSN. CLUBMOBIEL, een dochtermaatschappij van NGSN, was de afgelopen periode hoofdsponsor van FC Oss.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen