Ajacieden balen van verlies in Turkije: "Zuur en lucky"

23 oktober 2015, 10:40

Ajax mocht donderdagavond in de pittige uitwedstrijd tegen Fenerbahçe lange tijd hoop op een punt koesteren, maar kreeg in de slotfase van het duel in Istanbul het deksel op de neus. Fernandao knikte de Turken uit een hoekschop naar de winst. De Ajacieden stonden na afloop van de wedstrijd met een chagrijnig gevoel de pers te woord.

"Heel chagrijnig", zo omschrijft Joël Veltman zijn gevoel bij Ajax TV. "In de uitwedstrijd tegn Molde misten we kansen, maar nu hadden we tevreden mogen zijn met 0-0. Dan krijg je in de laatste minuten een doelpunt tegen, dat maakt de kater nog groter, aldus de verdediger. "Er is nog wel van alles mogelijk, maar we hadden hier graag een gelijkspelletje gehaald. Toch moet je altijd vertrouwen houden. We hebben tegen iedereen kans en dat zorgt wel voor hoop."

Doelman Jasper Cillessen sluit zich aan bij de woorden van zijn voorganger. "We hadden meer moeten creëren en we hadden ook kunnen scoren. Als je een doelpunt maakt, dan had je hem hier gewoon gewonnen. We gaven bijna niks weg, dan is het extra zuur dat je uit een spelhervatting een doelpunt tegen krijgt", stelt de doelman, die ook optimistisch blijft. "Fenerbahçe is thuis te pakken", denkt Cillessen. Wint Ajax het thuisduel, dan staat het tweede in Groep A.

Aanvoerder Davy Klaassen vond dat Ajax onfortuinlijk was in Turkije. "Een gelijkspel was prima geweest, maar dan krijgen we zo'n lucky tegen", bromt hij tegenover FOX Sports. "Ja, de teleurstelling overheerst nu", aldus de middenvelder. "Zo'n late tegengoal is heel zuur. We moeten over twee weken winnen, dan zitten we er weer bij", weet de Ajax-captain.

[photo,93139,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen