Van Persie op zijn plek bij Fenerbahçe: "Echt genieten"

23 oktober 2015, 12:53

Er doen geruchten de ronde over een winters vertrek naar FC Barcelona, maar Robin van Persie zit prima op zijn plek in Turkije. Na een moeizame beginperiode voelt de aanvaller zich uitstekend bij Fenerbahçe. Hij krijgt momenteel het vertrouwen van coach Vítor Pereira en ook privé heeft hij weinig te klagen.

"We hebben met het gezin eerst zes á zeven weken in een hotel gezeten en dat was toch wel lastig", sprak Van Persie na de 1-0 zege op Ajax in de Europa League tegen De Telegraaf. Inmiddels zijn deze problemen verholpen en is de aanpassingsperiode voorbij. "Ze doen het écht fantastisch. Ze hebben snel nieuwe vriendjes gemaakt en pakken alles gewoon heel makkelijk en snel op. Dat maakt het voor mij extra leuk. Veel mensen zien het niet, maar dit soort zaken komen ook allemaal bij een transfer kijken en zijn ook echt belangrijk. Als die dingen eenmaal gaan lopen, voel je je snel gelukkig", verzekert Van Persie.

Van Persie geniet vooral van de beleving bij de Turkse fans. "Het is echt genieten. De waardering is zó groot hier. Die passie was ook echt een reden voor mij om hier te komen spelen. De sfeer in het stadion vandaag tegen Ajax was fantastisch, maar zo is het elke week. Het is hier what you see, is what you get. Heel eerlijk, dat vind ik prachtig", aldus de topscorer aller tijden van Oranje, die nog 2,5 jaar onder contract staat in Istanbul. "Maar je weet nooit hoe loopt in het voetbal. Ik heb geleerd dat je niets kunt plannen", aldus de naar verluidt door Barça begeerde Van Persie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen