Bosz: "Ajax meer onvoorspelbaar dan vorig seizoen"

23 oktober 2015, 13:37

Na een bijzonder overtuigende 1-5 overwinning bij PEC Zwolle hoopt Vitesse komende zondag ook tegen Ajax voor een mooi resultaat te kunnen zorgen. Coach Peter Bosz is nog geschorst voor de fraaie thuiswedstrijd in de Gelredome, maar blikt op de clubwebsite wel vooruit op de topper tegen de Amsterdammers in de tiende speelronde van de Eredivisie.

Het duel met Ajax is niet alleen een prestigestrijd, het is voor Vitesse ook een kans om op twee punten achterstand van de Ajacieden te komen. "Ajax speelt anders dan vorig seizoen. Meer onvoorspelbaar. En daardoor zijn ze op dit moment beter dan een jaar geleden", zegt Bosz over Ajax, dat momenteel samen met Feyenoord aan de leiding gaat in de Eredivisie.

Vitesse heeft een aardige thuisserie neergezet, met vier zeges op rij, en zit na de klinkende zege in Zwolle vol vertrouwen. "Sinds vier weken halen we het niveau dat ik vind dat we moeten halen. Hoe de sfeer is? We spelen goed en we halen resultaat. Dan is de sfeer goed", zegt Bosz, die beschikt over een fitte selectie. "Iedereen is fit", bevestigt de trainer, die Arnold Kruiswijk ook weer kan inzetten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen