Willem II maakt paar ton winst: "Versterking van stabiliteit"

Ger
23 oktober 2015, 20:39

Willem II heeft vorig jaar een winst gemaakt van 332.000 euro. Daarmee is de Tilburgse club nog niet uit de rode cijfers. Het negatief eigen vermogen bedraagt nu net iets minder dan een miljoen euro. Willem II is echter blij dat er een stap is gezet richting financieel herstel.

De huidige nummer zestien van de Eredivisie wil de lijn voortzetten en ook de komende tijd zwarte cijfers kunnen publiceren. "In dit jaarverslag kijken we terug op het voor Willem II zeer succesvolle voetbalseizoen 2014/2015", aldus algemeen directeur Berry van Gool. "De doelstelling van handhaving in de Eredivisie werd ruimschoots behaald met een negende plaats in de eindrangschikking; een kroon op het werk van de spelersgroep, de technische staf, alle medewerkers, vrijwilligers en supporters van Willem II."

"Het financiële resultaat is het gevolg van hogere sponsorinkomsten, wedstrijdbaten en transferinkomsten. Het is belangrijk voor de club dat we met dit financieel resultaat een bijdrage leveren aan de versterking van de stabiliteit en continuïteit van de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen