Genk krijgt pak rammel van Moeskroen-Péruwelz

Ger
23 oktober 2015, 23:17

Racing Genk heeft nagelaten om in ieder geval voor even naast Oostende en AA Gent aan kop van de Belgische competitie te komen. De manschappen van coach Peter Maes gingen voor eigen publiek hard onderuit tegen Moeskroen-Péruwelz: 0-4.

Toze Marreco en Anice Badri scoorden binnen 37 minuten voor de bezoekers. Luigi Vaccaro en Mohamed bepaalden in blessuretijd de eindstand. Genk eindigde de wedstrijd met tien man. Timothy Castagne kreeg in de 69ste minuut zijn tweede gele kaart van de avond.

Genk had tot deze speelronde alle thuiswedstrijden in de Jupiler Pro League gewonnen. "Misschien heeft de kans op de koppositie verlammend gewerkt. Ik dacht dat het een motivatie zou zijn, maar dat was duidelijk niet het geval", stelt Maes vast.