Van der Vaart op weg terug: "Betis gaat echte Rafael zien"

24 oktober 2015, 13:58

Erg veel plezier heeft Real Betis nog niet beleefd aan zomeraanwinst Rafael van der Vaart. De middenvelder, die overstapte van Hamburger SV, kwakkelt met zijn fysieke gesteldheid bij de Spaanse club. Het gaat echter de goede kant op met de middenvelder, zo ziet ook coach Pepe Mel. Hij verwacht dat de Nederlander zijn belofte nog gaat inlossen bij Betis.

"Rafael weet dat hij een goede ervaring in Spanje kan gebruiken voor zijn loopbaan, en de club is van plan hem die te bieden", zegt Mel in Marca. "Ik weet zeker dat Betis de echte Van der Vaart zal zien. Hij heeft pech gehad met zijn blessures. Met zijn manier van spelen, is fit zijn vereist."

Van der Vaart is momenteel herstellende van een hamstringblessure en kan op korte termijn zijn rentree maken. Volgens Mel is de 32-jarige middenvelder behoorlijk afgevallen en heeft hij vier kilo verloren. "Hoe minder kilo's je meezeult, hoe langer je het volhoudt. Anders speel je toch met een rugzak op je rug", besluit Mel. Het duel Granada van vandaag (zaterdag) komt nog te vroeg voor de Oranje-international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen