Wenger looft Özil: "Heeft nu perfecte leeftijd bereikt"

24 oktober 2015, 16:52

Mesut Özil is dit seizoen één van de uitblinkers bij Arsenal. De Duitse technicus produceerde dit seizoen al zes assists en scoorde twee keer, waaronder afgelopen dinsdag tegen Bayern München in de Champions League. Volgens Arsene Wenger heeft de spelmaker zijn perfecte leeftijd bereikt en verkeert hij in de vorm van zijn leven.

Özil kreeg, met name vorig seizoen, de nodige kritiek te verwerken. Momenteel verkeert hij echter in prima vorm, zo ziet Wenger ook. "Hij is nu 27 en heeft de perfecte leeftijd bereikt. Voor een voetballer zijn dit de mooiste jaren. Ik denkt dat Mesut, als je naar zijn talent kijkt, een geweldige speler is. Hij is bovendien een jongen die alles voor de ploeg doet. Ik heb soms de indruk dat hij zich teveel wegcijfert voor de ploeg."

In zijn debuutseizoen in Londen speelde de Duitser vaak vanaf links, momenteel is hij de vaste 'nummer tien'. "Hij speelt tussen de spits en het middenveld en is daar erg belangrijk voor ons. Als Mesut in die streek de bal heeft, dan is hij een garantie voor assists. Hij is een onmisbare speler voor ons", besluit hij op de clubsite. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen