Hernieuwd Heerenveen neemt puntje mee uit Tilburg

24 oktober 2015, 20:52

De strijd tussen laagvliegers SC Heerenveen en Willem II heeft zaterdagavond geen winnaar opgeleverd. In Tilburg was het publiek getuige van een enerverend schouwspel met veel fouten dat uiteindelijk een remise opleverde: 2-2. Richairo Zivkovic en Lucas Andersen maakten de doelpunten voor de thuisploeg. Aan de andere kant waren Henk Veerman en Luciano Slagveer trefzeker. Stijn Wuytens had vlak voor tijd de Tilburgers aan de overwinning kunnen helpen, maar de Belgische middenvelder zag zijn strafschop gekeerd worden door Erwin Mulder. Beide ploegen schieten met het behaalde punt niet zoveel op en blijven in de onderste regionen van de Eredivisie bivakkeren.

De bezoekers kwamen goed uit de startblokken en Luciano Slagveer had zijn ploeg na tien minuten op voorsprong moeten zetten. Na een mooi overstapje van Veerman mocht de rappe aanvaller alleen af op Kostas Lamprou, maar Slagveer liet de bal te ver van zijn voet afspringen waardoor de doelman kon ingrijpen. Het was ook direct het laatste wapenfeit van Heerenveen in de eerste helft.

In de tweede helft gebeurde er van alles in Tilburg. De bezoekers kwamen na een rommelige aanval via Veerman al snel op gelijke hoogte. Beide ploegen bleven vol op de aanval spelen en dat wierp voor Willem II twintig minuten voor tijd zijn vruchten af. Na goed doorgaan van invaller Adam Nemec kon Andersen eenvoudig afronden. Even later bracht Slagveer zijn ploeg op aangeven van Stefano Marzo weer langszij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen