Ook Heracles te sterk voor zwoegend De Graafschap

24 oktober 2015, 21:43   Bijgewerkt: 24 oktober 2015, 22:12

De eerste overwinning van De Graafschap laat nog langer op zich wachten. Tegen Heracles waren er wel kansen, maar uiteindelijk was het toch de ploeg uit Almelo die er met de winst vandoor ging. De Graafschap vocht tegen een niet erg sterk spelende tegenstander, maar de inzet bleek niet genoeg om het gebrek aan kwaliteit te compenseren.

Met twee punten uit negen wedstrijden kan men in Doetinchem nou niet echt spreken van een vlammende start in de Eredivisie. De promovendus heeft nog geen overwinning geboekt en moest vanavond aantreden tegen het verrassend sterke Heracles. Maar op de Vijverberg kan het altijd spannend worden. In de eerste fase probeerde De Graafschap wat druk te zetten, maar Heracles voetbalde daar vrij gemakkelijk onderuit, waarna de ploeg het initiatief overnam. Maar veel kansen leverde dat niet op, al had Navratil best de 0-1 mogen maken.

In de slotfase probeerde De Graafschap voor de eerste overwinning te gaan. De ploeg speelde met veel vechtlust, maar kreeg het niet voor elkaar. Vooral de laatste pass was niet goed, waardoor doelman Castro maar weinig hoefde te doen. Net toen het publiek er goed voor ging zitten, viel de goal aan de andere kant. Na een prima aanval hoefde Bel Hassani alleen maar tegen de bal aan te lopen. Daarmee maakte hij niet alleen zijn vierde treffer van het seizoen, maar bracht hij ook zijn ploeg de drie punten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen