Kalezic: "We nodigden de duivel uit bij ons thuis"

25 oktober 2015, 10:02

Roda JC hoopte zaterdagavond de drie onderste ploegen op een marge van tien punten te zetten, maar de Limburgers liepen in het eigen Parkstad Limburg Stadion tegen een peperdure nederlaag tegen Excelsior aan. Er werd in eigen huis met 1-2 verloren en daar baalt trainer Darije Kalezic verschrikkelijk van.

De standaardsituaties van Excelsior bleken een pijnpunt te zijn voor Roda JC. "We vergaten zelf om afstand te nemen en dan is hun eerste corner een doelpunt (de 1-1 van Sander Fischer, red.). Dat is natuurlijk heel zuur", aldus Kalezic bij de NOS. Hij weet waar de schoen wringt. "Het gaat mis bij persoonlijke dekking. Dat mag niet."

In de tweede helft maakte Jeff Stand de 1-2 vanuit een vrije trap. "We domineerden wel, maar dat resulteerde in de tweede helft niet echt meer in kansen. We gaven wel een vrije trap weg, dan zoek je de problemen op. Dan nodig je de duivel uit, die laat je gewoon bij je huis naar binnen gaan. Dat wordt dan een probleem. In zulke wedstrijden is het dan raak", weet Kalezic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen