Ook Saint-Etienne niet opgewassen tegen PSG

Jw
25 oktober 2015, 23:30

Paris Saint-Germain heeft de koppositie in de Franse competitie verstevigd. Naaste achtervolgers Angers SCO en Caen verloren dit weekeinde punten, maar dat deed de miljoenenploeg onder aanvoering van Zlatan Ibrahimovic niet. PSG won met 4-1 van Saint-Etienne.

De Parijse formatie was zoals zo vaak dit seizoen oppermachtig binnen de landsgrenzen. Saint-Étienne had nauwelijks iets te vertellen in het Parc des Princes. Linksback Layvin Kurzawa opende de score namens de thuisploeg, waarna Zlatan Ibrahimovic en Edinson Cavani elkaar een doelpunt gunden. Lucas Moura bepaalde de eindstand op 4-1. Dat Saint-Étienne, toch de nummer vijf van de Ligue 1, alleen tot scoren kwam door een eigen doelpunt van Marco Verratti was illustrerend voor de wedstrijd. 

Olympique Marseille werd voorafgaand aan het seizoen gezien als één van de uitdagers van PSG, maar stelt vooralsnog hevig tegen. Toch liet de ploeg van Karim Rekik, die overigens niet in actie kwam, tekenen van herstel zien. De tegenstander van FC Groningen in de Europa League won met 2-1 op bezoek bij Lille. Michy Batshuayi, één van de weinigen die wel constant presteert bij Marseille, opende met zijn achtste competitietreffer de score. Romain Alessandrini verdubbelde de score namens Marseille. Verder dan de aansluitingstreffer van Sebastien Corchia kwam Lille niet. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen