AZ-directeur Stewart stapt over naar Philadelphia Union

Ger
26 oktober 2015, 14:11

Earnest Stewart is bezig aan zijn laatste maanden bij AZ. De directeur voetbalzaken van de Alkmaarders kiest voor een avontuur bij Philadelphia Union, waarmee hij afgelopen weekend overeenstemming bereikte. Stewart zal vanaf 2016 bij de Amerikaanse club de functie sportief directeur voor zijn rekening gaan nemen.

De oud-international van Team USA kwam in de zomer van 2010 van NAC Breda naar AZ. "Ik ben de club dankbaar voor de kansen die ik hier gekregen heb. De afgelopen jaren zijn we als club uit een moeilijke financiële situatie gekomen. Ik ben blij dat ik daarbij heb kunnen helpen", laat Stewart weten op de website van AZ. "Voor een avontuur in Amerika gaan was een moeilijke beslissing, want ik ga een geweldige groep collega's verlaten. Ik weet zeker dat AZ goede tijden in het vooruitzicht heeft, want de voorwaarden daarvoor zijn hier zeker aanwezig."

"Earnest heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het zijn ambitie is om ooit in Amerika aan de slag te gaan", zegt directeur algemene zaken Robert Eenhoorn. "De kans deed zich nu voor. Ik heb de afgelopen periode heel prettig met Earnest samengewerkt, maar ik snap dat hij deze stap wil maken. Ik wens hem alvast veel succes bij zijn nieuwe werkgever."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen