AS Roma: Strootman ligt op schema in zijn herstel

26 oktober 2015, 19:42

AS Roma is maandagavond met een update over de fysieke gesteldheid van Kevin Strootman naar buiten getreden. De Italiaanse topclub meldt op basis van medische onderzoeken dat de Nederlandse middenvelder op schema ligt in de revalidatie van zijn vervelende knieblessure.

Strootman werkt met de medische staf van Roma hard aan zijn herstel en focust zich momenteel op fysiotherapie, individueel werk op het veld en in de fitnessruimte en looptraining. De 25-voudig international van Oranje speelde op 25 januari voor de laatste keer een wedstrijd voor Roma.

Strootman werd op 1 september geopereerd wegens aanhoudende knieproblemen. Er vond een reconstructie van de bestaande voorste kruisband plaats, zodat hij in de toekomst minder problemen zou krijgen met zijn knie en zijn volledige kracht weer zou kunnen terugvinden. De oud-speler van PSV, FC Utrecht en Sparta Rotterdam kwakkelt al meer dan anderhalf jaar met zijn knie.

De middenvelder van Roma scheurde in het voorjaar van 2014 zijn kruisband en onderging in september voor de derde keer een operatie. Strootman meldde zich afgelopen zomer, voor zijn laatste operatie, weer op het trainingsveld van AS Roma. Hij leek zelfs de start van het nieuwe seizoen te kunnen halen, maar deze ging door de aanhoudende problemen in rook op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen