Preses De Graafschap biedt excuses aan voor taalgebruik

Ger
27 oktober 2015, 11:27

De Graafschap-voorzitter Martin Mos heeft zijn excuses aangeboden voor zijn taalgebruik rond het ontslag van Bram Wassink. Het hoofd facilitaire zaken werd zaterdag na het competitieduel met Heracles Almelo (0-1) op staande voet ontslagen op voorspraak van de preses.

In de rust van de wedstrijd werd de zoon van Mos in de businessclub van De Graafschap gevraagd om mee te gaan naar de beveiligingskamer. Volgens Wassink zou hij lijken op iemand met een stadionverbod. Mos reageerde woedend en sprak over een 'vooropgezet plan'. "Als iemand mijn familie gaat gebruiken in machtsstrijdjes, dan kent u mij niet! Ik zal nooit rusten totdat deze klootzakken een enorm moeilijk leven gaan krijgen! Vanwege mijn liefde voor de mooiste club zal ik pas stoppen met deze erefunctie als ik ben overleden dan wel als mensen dat willen", schreef Mos op Facebook.

De beleidsbepaler heeft volgens De Gelderlander spijt van zijn taalgebruik. "Dat had ik niet zo moeten doen. Maar verder is het beneden alle peil wat er is gebeurd. Om mij via mijn familie te pakken, dat kan niet. Ja, dit zal wel een juridische zaak worden maar uiteindelijk zetten we als club weer een stap vooruit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen