'NAC denkt aan De Kruijff als technisch directeur'

27 oktober 2015, 17:29

Edwin de Kruijff is volgens FOX Sports in beeld bij NAC Breda om er de nieuwe technisch directeur te worden. De 45-jarige oud-profvoetballer is momenteel manager spelerszaken en scouting bij FC Utrecht, maar daar vertrekt hij aan het einde van dit kalenderjaar.

Erik ten Hag kwam afgelopen zomer naar FC Utrecht om er een dubbelfunctie te bekleden: technisch manager en trainer. Daarnaast maakte Jordy Zuidam promotie tot assistent van Ten Hag. Hierdoor is het takenpakket van De Kruijff behoorlijk ingekrompen, wat hem heeft doen besluiten te vertrekken uit Stadion De Galgenwaard. Door de vermeende belangstelling van NAC zou het afscheid wel eens eerder dan gepland kunnen plaatsvinden, De Kruijff zou al een gesprek met NAC hebben gehad. Ook Mario Captein zou in beeld zijn in het Rat Verlegh Stadion voor de functie van technisch directeur.

NAC begon het kalenderjaar met Robert Maaskant als trainer en technisch directeur, maar brak twee weken geleden met de Schiedammer. De Bredase club strikte maandag Marinus Dijkhuizen al als nieuwe coach.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen