Kongolo: "We kunnen directe concurrent uitschakelen"

28 oktober 2015, 10:47

Feyenoord-linksback Terence Kongolo kijkt uit naar de bekerkraker tegen Ajax, vanavond in de Kuip. Hij ziet de wedstrijd tegen de aartsrivaal als een mooie gelegenheid om goede zaken te doen in het bekertoernooi. "We kunnen een directe concurrent uitschakelen, ook nog eens in eigen huis. Het wordt dus een heel mooie wedstrijd, die wij met vertrouwen tegemoet zien", zegt hij in het Wedstrijdmagazine van de club.

Dat vertrouwen heeft Feyenoord de afgelopen weken opgedaan, door goede prestaties neer te zetten. "We zijn aan het groeien als team, we voelen elkaar in het veld steeds beter aan", heeft Kongolo gemerkt.

"Toch is er tot nu toe in ongeveer elke wedstrijd die we hebben gespeeld wel iets aan te wijzen wat beter kon, bijvoorbeeld dat we te veel kansen misten of dat we, zoals in de wedstrijd tegen Heerenveen, na rust minder goed waren dan in de eerste helft", blijft de linksbenige verdediger kritisch op zijn ploeg. "De resultaten zijn in elk geval goed, het is belangrijk dat we die lijn doortrekken en de komende periode niet verzwakken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen