AZ treft Telstar in beker: "Duel leeft enorm in de regio"

28 oktober 2015, 15:26

Voor AZ staat donderdag een derby op het programma die het niet zo vaak speelt. In de derde ronde van de KNVB Beker staan de Alkmaarders tegenover streekgenoot Telstar, dat een niveau lager speelt. Coach John van den Brom van AZ neemt de wedstrijd uiterst serieus, meldt hij op de clubwebsite.

Zijn opstelling voor het bekerduel in Velsen wil hij nog niet verklappen. "We gaan in ieder geval geen jongens rust geven, want we nemen dit toernooi heel serieus. En dat geldt zeker ook voor Telstar."

"Dit duel leeft enorm in de regio", heeft de voormalig middenvelder gemerkt. "Dennis Haar is vrijdag bij Telstar geweest en het ging nergens anders over. Het is een derby, een bijzondere wedstrijd in een uitverkocht stadion. En Telstar is in goeden doen, dus we weten wat we kunnen verwachten", aldus de coach.

Muamer Tankovic, Jop van der Linden, Jan Wuytens, Guus Hupperts en Mounir El Hamdaoui ontbreken in de selectie van AZ. El Hamdaoui is nog niet fit genoeg voor een debuut, maar is volgens de coach op de goede weg. "We werken met hem toe naar zondag. Mounir heeft vandaag ook weer hartstikke goed getraind."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen