Alberg buiten selectie ADO Den Haag: "Er is een grens"

28 oktober 2015, 18:44

Roland Alberg was vorig seizoen één van de uitblinkers bij ADO Den Haag. De aanvallende middenvelder scoorde acht treffers en droeg bovendien regelmatig de aanvoerdersband. Dit seizoen wil het nog niet vlotten met de technicus, die zondag tegen SC Cambuur zelfs buiten de wedstrijdselectie gelaten werd. Coach Henk Fraser heeft het even gehad met de middenvelder.

Dat zegt de oefenmeester van het laaggeklasseerde ADO tegen VI. "We zitten in een fase dat veel aankomt op strijd, beleving en passie. Roland heeft moeite zijn niveau te halen, en dus viel mijn keuze op achttien andere spelers. Iedereen weet ik dat van zijn voetballende kwaliteiten gecharmeerd ben. Hij krijgt altijd veel steun van me, maar ergens is er een grens."

ADO won alleen in de eerste speelronde van de Eredivisie en is al negen duels zonder zege. Dat knaagt aan Fraser. "Wij konden rust creëren door te winnen van Cambuur. Dat hebben we nagelaten. We zijn al weken bezig met de organisatie, met het verdedigende aspect. Maar het gebeurt nog altijd te vaak dat het misgaat. Het zegt iets over de kwaliteit", beseft de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen