Kalezic: "Van boosheid ben ik niet meer boos geweest"

29 oktober 2015, 12:57

Roda JC Kerkrade kroop woensdagavond door het oog van de naald in het toernooi om de KNVB Beker. De Limburgse eredivisionist speelde na 120 minuten voetbal met 1-1 gelijk tegen de amateurs van FC Lienden, maar de topklasser werd in de penaltyserie alsnog aan de kant geschoven.

"Het verliep niet zoals ik graag gewild had", sprak coach Darije Kalezic na afloop van de moeizame bekerwedstrijd tegen Lienden. "Het was aan de jongens zelf: als zij hier willen blijven om een verlenging te spelen, dan moeten ze dat maar doen. Het was hun eigen keuze. Nu hebben ze minder nachtrust voor de training van donderdagochtend", stelt de oefenmeester.

"Deze wedstrijd moet je gewoon uitspelen, je moet scherp zijn vanaf de eerste minuut. Dan maak je het verschil. Dat is vandaag niet gebeurd", aldus Kalezic, die bij FOX Sports de vraag kreeg of hij boos was. "Van boosheid ben ik niet meer boos geweest", lachte hij als een boer met kiespijn. "De eerste twintig minuten was ik nog wel boos, maar daarna werd ik gevoelloos."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen