Boer staat tijdje buitenspel wegens spierscheurtje

29 oktober 2015, 14:48

Diederik Boer zal de komende weken niet in actie kunnen komen voor Ajax. De reservedoelman, die in de met 1-0 verloren bekerklassieker tegen Ajax de kans kreeg van coach Frank de Boer, heeft tijdens de clash in de Kuip een blessure aan zijn linkerkuit opgelopen. Het gaat om een spierscheurtje en daarom zal hij een tijdje uit de roulatie liggen.

Ajax heeft donderdag via de officiële kanalen bevestigd dat uit onderzoek gebleken is dat er een klein scheurtje in de linkerkuit van Boer zit. De 35-jarige doelman moest in de wedstrijd tegen Feyenoord een kwartier voor tijd vervangen worden door De Boer. Zodoende moest de op de bank zittende Jasper Cillessen alsnog het veld in komen. Met hem onder de lat liep Ajax tegen een late tegentreffer aan, waardoor bekeruitschakeling een feit is.

De blessure van Boer kwam wat raar tot stand. Simon Gustafson produceerde een afzwaaier en de sluitpost hoefde zodoende niet in actie te komen, maar hij maakte toch een soort beweging en liep daardoor de kwetsuur op.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen