ADO treft Feyenoord: "Dit is een wedstrijd op zich"

29 oktober 2015, 15:24

Feyenoord is op het moment zeer moeilijk af te stoppen, maar ADO Den Haag gaat zondagmiddag een poging doen om de Rotterdammers een halt toe te roepen. Coach Henk Fraser denkt dat de grootte van de wedstrijd en de tegenstander veel los kon maken bij zijn ploeg. "Dit is een wedstrijd op zich."

"Het is duidelijk dat dit een wedstrijd is waar heel veel kansen liggen en waarin je moet gaan voor jouw mogelijkheden", zegt Fraser tegen ADO TV over het thuisduel met Feyenoord. "Het beeld van de afgelopen jaren is dat we vaak juist tegen de grotere ploegen beter presteren. Ik zou bijna zeggen jammer genoeg, want ik denk dat juist vaak tegen andere tegenstanders meer te halen valt. De grote wedstrijden zijn interessanter, mooier en er komt meer publiek op af. De sfeer eromheen is totaal anders, maar de andere wedstrijden zijn minstens zo belangrijk."

Hoe mooi het ook is om punten te pakken tegen topclubs, zo vervelend vindt Fraser het als er punten gemorst worden tegen kleinere clubs. "Als je heel eerlijk bent de afgelopen wedstrijden, dan verlies je niet van die tegenstanders, maar uiteindelijk doe je jezelf wel tekort. Vier of zes punten erbij en het is een hele andere wereld", weet Fraser.

Of Tom Beugelsdijk en/of Wilfried Kanon weer inzetbaar zijn, durft Fraser niet te zeggen. "Normaal gesproken zou de wedstrijd tegen Feyenoord iets te vroeg komen voor Beugelsdijk en Kanon, maar dit ligt ook aan het spelbeeld. Moeten we bijvoorbeeld een voorsprong verdedigen is het handig om Tom erbij te hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen