"Geen kwaliteitsverschil gezien tussen Telstar en AZ"

30 oktober 2015, 07:47

Streekgenoot Telstar weerde zich kranig in de bekerwedstrijd tegen AZ, de grote buurman. In Velsen bleef het lang 0-0, maar een doelpunt van Joris van Overeem bleek voor de Alkmaarders voldoende voor de winst. Michel Vonk, de coach van Telstar, is trots op het optreden van zijn team.

Vonk benadrukt voor de camera van RTV Noord-Holland dat zijn team weinig tot niets onder deed voor AZ. "Ik heb vanavond geen kwaliteitsverschil gezien. We hebben vanuit de discipline en de organisatie gedurfd naar voren gevoetbald. Dat is precies zoals we het willen." Dat AZ toch won, door een goal van Van Overeem, had volgens Vonk deels met geluk te maken. "Dat was een moment waar iedereen net een half metertje verkeerd stond. Via een geluksbal kwam de bal bij Joris en die schoot hem binnen."

De volgende wedstrijd van Telstar is op de minder sfeervolle Herdgang, tegen Jong PSV. "Dat heb ik tegen de jongens gezegd. Ze moeten zich instellen op een andere atmosfeer daar", besluit Vonk. "Maar als wij zo voetballen als vandaag zie ik de wedstrijden in de Jupiler League met vertrouwen tegemoet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen