Stegeman: "Snap dat voetbalwereld naar ons kijkt"

30 oktober 2015, 08:21

Het zijn prachtige tijden voor Heracles Almelo. Na tien competitiewedstrijden staat de club nog altijd in de top van de Eredivisie, met 21 punten staat het bijvoorbeeld op gelijke hoogte met kampioen PSV. En dus begint het als favoriet aan de thuiswedstrijd tegen Willem II, vanavond (vrijdag) in Almelo.

"Ik snap dat de voetbalwereld naar ons kijkt, we staan tenslotte vierde", zegt coach John Stegeman op de clubsite over de nieuwe status van zijn ploeg. "Dat is mooi, het is een uitdaging om dat waar we voor geknokt hebben te continueren. Maar ons komt niets aanwaaien. Dat zag je tegen De Graafschap en ook tegen Koninklijke HFC, waarin we diep moesten gaan om te winnen", verwijst hij naar de afgelopen twee duels.

Hij stelt dat het allesbehalve vanzelfsprekend is dat Heracles wint. "Ik vind Willem II een uitstekend voetballende ploeg, we zullen tot het gaatje moeten gaan om een resultaat te halen. Als we kunnen brengen wat we de laatste tijd doen dan maken we een goede kans. De kunst is om vast te houden wat we doen en daarnaast stappen maken en verbeteringen blijven zien. We hebben stappen gemaakt, zijn dit jaar eigenlijk alleen door Ajax en Vitesse weggespeeld. Ook Willem II maakt stappen, ze voetballen gemakkelijker dan aan het begin van het seizoen. Ze willen voetballen en druk zetten. Ik vind hun intentie en manier van voetballen heel goed."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen