Heracles dankzij vroege goals langs Willem II

30 oktober 2015, 22:05

Wederom heeft Heracles Almelo gewonnen in de Eredivisie. Gemakkelijk was het niet, al leek het bij rust al gespeeld te zijn. Willem II vocht zich in de tweede helft terug in de wedstrijd, maar uiteindelijk was het niet genoeg voor de bezoekers. Daardoor stijgt Heracles naar een voorlopige derde plaats. De zwaarbevochten 2-1 overwinning betekende ook een record voor de ploeg uit Almelo. Na elf wedstrijden heeft Heracles 24 punten. En dat werd flink gevierd op het veld en tribunes.

Het publiek ging er eens goed voor zitten, maar Heracles zette niet door. Dat kwam vooral door eigen slordigheden, want Willem II was nauwelijks gevaarlijk. Toen Zomer bij een corner ook nog eens totaal vrij de tweede goal kon maken, leek het al redelijk vroeg in de wedstrijd beslist. De bezoekers kregen via Nemec nog wel een prima mogelijkheid voor rust, maar hij kopte recht op doelman Castro, die de inzet keerde.

Willem II bleef in de wedstrijd, wat voor wat angstige minuten in Almelo zorgde. Toen Bel Hassani de 3-1 leek te maken was er opluchting, maar hij stond buitenspel. De bezoekers kwamen niet verder dan de bal naar voren pompen, in de hoop dat het een keer goed zou vallen. Dat gebeurde niet, waardoor Heracles ook na de elfde speelronde bovenin de competitie mee blijft doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen