Robben morst met Bayern eerste punten van seizoen

Ger
30 oktober 2015, 23:01

Bayern München is in de Bundesliga tegen het eerste puntenverlies van het seizoen aangelopen. De oppermachtige lijstaanvoerder speelde met 0-0 gelijk bij middenmoter Eintracht Frankfurt.

Bayern had in de eerste tien competitieduels geen puntje verloren, maar in de elfde speelronde kwam aan die indrukwekkende reeks een einde. De remise hing gezien eerdere resultaten van deze week allerminst in de lucht. Eintracht had in de DFB Pokal een blamerende nederlaag geslikt tegen Erzgebirge Aue uit de Derde Bundesliga, terwijl Bayern bekerhouder VfL Wolfsburg uit het toernooi kegelde.

Desondanks bleef het duel in Frankfurt in evenwicht. Ook Arjen Robben, die opnieuw een basisplaats kreeg van coach Josep Guardiola, kon het verschil niet maken. De oud-PSV'er schreeuwde vijf minuten voor tijd tevergeefs om een strafschop. In plaats daarvan kreeg Robben een gele kaart voorgehouden. Bij Eintracht bleef Luc Castaignos de volledige wedstrijd op de bank.

Guardiola liet Bayern gezien het drukke programma niet in de sterkste opstelling aantreden. Zo waren David Alaba, Thomas Müller en Thiago Alcantara reserve met het oog op het Champions League-treffen met Arsenal. De drie spelers kwamen na de hervatting nog wel binnen de lijnen. Een doelpunt leverden de ingrepen van Guardiola dus niet op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen